Voor onze Monsoon Accessorize winkels in Nederland en Belgie zijn wij voortdurend op zoek naar nieuwe collega's. We zoeken mensen met passie voor retail, verkopen, modeaccessoires en het merk Accessorize en/of Monsoon. Om bij ons aan de slag te gaan, 'you must love the brand'. Je bent makkelijk in de omgang, en het contact leggen met klanten gaat je makkelijk af. Je bent mondig, een echte modefanaat en je kunt aantonen een sterk verantwoordelijkheidsgevoel te hebben. Je staat sterk in je schoenen en je hebt doorzettingsvermogen.

Herken jij jezelf in dit profiel? Zie hier ons actuele vacatureaanbod en kijk of er een passende vacature tussen staat en solliciteer direct via sollicitatie@accessorize.nl.
Decemberkracht
Merk: Accessorize
Locatie: Wijnegem, Belgie
Decemberkracht
Merk: Accessorize
Locatie: Amsterdam, Kalvertoren
Decemberkracht
Merk: Accessorize
Locatie: Amsterdam, Leidsestraat
Koopavond/weekendkracht
Merk: Accessorize
Locatie: Amsterdam, Kalvertoren
Decemberkracht
Merk: Accessorize
Locatie: V&D Leiden
Decemberkracht
Merk: Monsoon Accessorize
Locatie: V&D Den Haag

Decemberkracht
Merk: Accessorize
Locatie: V&D Rotterdam

Koopavond/weekendkracht
Merk: Accessorize
Locatie: V&D Utrecht
Decemberkracht
Merk: Accessorize
Locatie: V&D Utrecht
Parttime verkoopmedewerker (Derde Sleutelhouder)
Merk:
Accessorize
Locatie: Utrecht
Decemberkracht
Merk: Monsoon Accessorize
Locatie: Regio Maastricht

Functie: Area Manager
Vestiging locatie: Landelijk (Nederland + België)
Locatie hoofdkantoor: Rotterdam
Contract: Fulltime

Voor onze organisatie zijn wij op zoek naar een Areamanager. Samen met één collega Retail Sales Manager ben je verantwoordelijk voor een negentien winkels, deels eigen winkels, deels shop-in-shops. We zoeken iemand met passie voor retail, al ervaring in de aansturing van meerdere winkels en affiniteit met en ervaring in de mode branche. Om bij ons aan de slag te gaan, 'you must love the brand'.

Functie
Als Areamanager ben je verantwoordelijk voor het management van-, en de verkoop in een aantal winkels van Monsoon Accessorize in de eigen regio. Daarbij ben je verantwoordelijk voor het behalen van jaarlijkse omzet- en marge doelen en de benodigde financiële, personele en commerciële activiteiten van de winkels in de eigen regio. Je houdt hierbij je budget goed onder controle.

Je geeft direct en indirect leiding aan 35+ medewerkers, verdeeld over 8 tot 12 winkels, deels eigen winkels, deels shop-in-shops. Commercialiteit, klantgerichtheid en zelfstandigheid zijn drie essentiële kwaliteiten die je als Areamanager in je bezit moet hebben.

Je houdt toezicht op een helder en commercieel winkelbeeld. Je analyseert de verkoopresultaten en past de winkels naar noodzaak aan in VM. In deze functie volg je de ontwikkelingen op de (lokale) markt en signaleer je kansen.

De winkelmanagers willen graag voor je werken. Het is jouw streven om elke winkel zo zelfstandig mogelijk te laten functioneren. De winkels zitten in een transitiefase naar zelfstandiger werken. Je zal daarbij de lijn moeten uitzetten om dit te kunnen realiseren en de teams kunnen enthousiasmeren om het beste uit zichzelf te halen. Training en intensieve begeleiding horen hier bij. Je doet dit binnen de kaders van het beleid dat hiervoor is uitgezet.

In deze functie word je beoordeeld door middel van directe en indirecte KPI's, welke vastgesteld worden op basis van de gestelde commerciële, personele, operationele en financiële doelen.

Wij zoeken...
...een enthousiaste manager met een hands-on mentaliteit. Je hebt hierin al ervaring opgedaan en hebt al bewezen een goede schakel te zijn tussen een hoofdkantoor enerzijds en winkels anderzijds. Je weet de hoofdzaken van de bijzaken te onderscheiden en past hieraan ook de korte en lange termijnplanningen aan. Je bent communicatief sterk en signaleert kansen en valkuilen en weet deze snel om te zetten in concrete actiepunten.

Je kunt aantonen een sterk verantwoordelijkheidsgevoel te hebben. Je staat sterk in je schoenen, hebt doorzettingsvermogen en je voldoet aan de volgende functie-eisen:

  • Je hebt minimaal HBO denk- en werkniveau
  • Je beschikt tenminste 6 tot 8 jaar ervaring in de retail
  • Je hebt minimaal 1 jaar ervaring in/als (regionaal) retail sales (management)
  • Je hebt kennis van / ervaring met retail in de mode branche
  • Je bezit over ruime cijfermatige / analytische kennis en vaardigheden


Wij bieden…
Een veelzijdige baan binnen een ambitieus team. We zijn een jong en informeel bedrijf met +/- 70 medewerkers verspreid over Nederland en België. Wij bieden een autoregeling, 8% vakantiegeld, 25 vakantiedagen, pensioenregeling, een laptop, een mobiele telefoon en personeelskorting.

Solliciteren
Wil jij onze nieuwe Areamanager worden? Stuur dan je CV met motivatiebrief naar sollicitatie@accessorize.nl, onder vermelding van ‘Vacature Areamanager’.

Voor vragen of meer informatie kan je tijdens kantooruren contact opnemen met het hoofdkantoor (010 – 2400009) of je vraag per mail versturen aan sollicitatie@accessorize.nl.