Voor onze Monsoon Accessorize winkels in Nederland en Belgie zijn wij voortdurend op zoek naar nieuwe collega's. We zoeken mensen met passie voor retail, verkopen, modeaccessoires en het merk Accessorize en/of Monsoon. Om bij ons aan de slag te gaan, 'you must love the brand'. Je bent makkelijk in de omgang, en het contact leggen met klanten gaat je makkelijk af. Je bent mondig, een echte modefanaat en je kunt aantonen een sterk verantwoordelijkheidsgevoel te hebben. Je staat sterk in je schoenen en je hebt doorzettingsvermogen.

Herken jij jezelf in dit profiel? Zie hier ons actuele vacatureaanbod en kijk of er een passende vacature tussen staat en solliciteer direct via sollicitatie@accessorize.nl.

Assistent Manger
Merk: Accessorize
Locatie: Wijnegem, België

Parttime Verkoopmedewerker
Merk: Accessorize
Locatie: Amsterdam, Kalvertoren

Stagiair(e) HRM
Vestiging:
Hoofdkantoor NL-BE (Rotterdam)
Periode: vanaf februari 2015 (minstens 5 maanden)

Voor op het hoofdkantoor zijn wij op zoek naar een stagiair(e) HRM. Het gaat om een meeloopstage waarbij je, samen met HR Manager, verantwoordelijk bent voor alle administratie op personeelsvlak, waaronder tijdsregistratie, salaris- en roosteradministratie, en het opstellen en uitdragen van het personeelsbeleid. Daarnaast is er uiteraard ruimte om te werken aan een stageopdracht, welke we graag in overleg afstemmen.

Wij zoeken een enthousiaste en ambitieuze stagiair(e). Je bent communicatief sterk, durft de telefoon op te pakken en weet van aanpakken. Je bijt je vast in een project om een goed en kwalitatief resultaat af te leveren en kunt aantonen dat je secuur werkt. Daarnaast kun je aantonen een sterk verantwoordelijkheidsgevoel te hebben. Je stat sterk in je schoenen en hebt doorzettingsvermogen. Je bent vier dagen in de week beschikbaar.

Wij bieden een stageplek binnen een relatie klein, maar gezellig, hoofdkantoorteam. We hechten waarde aan een informele sfeer en de lijnen met onze winkels zijn tevens heel kort. We bieden stagevergoeding en je mag gebruik maken van personeelskorting in onze winkels, Een zelfstandige stage met veel vrijheden en verantwoordelijkheden. Een echte meeloopstage op de HR afdeling, waarbij je mag meekijken bij vele facetten.

Wil jij onze nieuwe Stagiair(e) HRM worden? Stuur dan je CV met motivatie naar jiska.vandervring@accessorize.nl, onder vermelding van 'Stage HRM'.