Voor onze Monsoon Accessorize winkels in Nederland en Belgie zijn wij voortdurend op zoek naar nieuwe collega's. We zoeken mensen met passie voor retail, verkopen, modeaccessoires en het merk Accessorize en/of Monsoon. Om bij ons aan de slag te gaan, 'you must love the brand'. Je bent makkelijk in de omgang, en het contact leggen met klanten gaat je makkelijk af. Je bent mondig, een echte modefanaat en je kunt aantonen een sterk verantwoordelijkheidsgevoel te hebben. Je staat sterk in je schoenen en je hebt doorzettingsvermogen.

Herken jij jezelf in dit profiel? Zie hier ons actuele vacatureaanbod en kijk of er een passende vacature tussen staat en solliciteer direct via sollicitatie@accessorize.nl.
Derde Sleutelhouder
Merk: Accessorize
Locatie: Antwerpen

Parttime verkoopmedewerker
Merk: Accessorize
Locatie: Antwerpen

Parttime Verkoopmedewerker
Merk: Accessorize
Locatie: Wijnegem
Parttime verkoopmedewerkers 
Merk: Accessorize en Monsoon
Locatie: Regio Amsterdam
Eerste Verkoopmedewerker
Merk:
Monsoon
Locatie: V&D Kalverstraat (Ansterdam)
Koopavond/weekendkracht
Merk: Accessorize
Locatie: V&D Amstelveen

Parttime Verkoopmedewerker
Merk: Accessorize
Locatie: V&D Rotterdam

Koopavond/weekendkracht
Merk: Accessorize
Locatie: V&D Utrecht
Parttime Verkoopmedewerker
Merk:
Accessorize
Locatie: Maastricht

Financieel en administratief medewerker
Voor op ons hoofdkantoor zijn wij op zoek naar een Financieel en administratief medewerker, voor 32 uur in de week. Je maakt hiermee deel uit van een team dat uit 6 à 7 personen bestaat.

Een hoofdtaak is het zelfstandig voeren van de financiële grootboekadministratie voor de verschillende bedrijfsonderdelen, waaronder: debiteuren-, crediteuren-, bank-, kasboek en memoriaal onder leiding van de Financial Controller.

Daarnaast behoren diverse andere werkzaamheden tot het brede en diverse takenpakket: Je hebt contact met de verschillende winkels over hun weekafsluiting en geldstromen. Je verzorgt diverse commerciële rapportages voor de organisatie en bereidt betaalopdrachten voor. Ook ben je verantwoordelijk voor de controle op de automatische procedures van het IT-systeem en voert diverse gerelateerde werkzaamheden uit.

Wij zoeken..
Wij zoeken een Financieel en administratief medewerker voor 32 uur per week, verdeeld over 4 dagen, woonachting in de regio Rotterdam. Het betreft een functie in een dynamische omgeving waarbij secuur werken, punctualiteit, een goed analytisch vermogen, goede communicatieve vaardigheden en een praktische instelling vereist is. Ervaring is noodzakelijk, bij voorkeur in een organisatie met meerdere financiële administraties.

Functievereisten op MBO denk- en werkniveau

  • Gedegen afgeronde boekhoudkundige / financiële MBO-opleiding (niveau 3-4)
  • Minimaal 2 jaar relevante werkervaring
  • Goede beheersing van o.a. Exact Online, Word, Excel, Outlook, Powerpoint
  • Geen 9 tot 5 mentaliteit
  • Goede beheersing van de Engelse taal
  • Beheersing van de Franse taal is een pre

Interesse?
Wil jij bij ons komen werken als financieel en administratief medewerker? Stuur dan je CV met motivatiebrief naar sollicitatie@accessorize.nl
, onder vermelding van ‘Vacature Financieel en administratief Medewerker’.

Voor vragen of meer informatie kan je tijdens kantooruren contact opnemen met Anita de Jong van Monsoon Accessorize (010 – 2400009) of je vraag mailen aan sollicitatie@accessorize.nl.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.